0

No products in the cart.

Koldūnai su mėsa, 500 g. Šaldyti

5,40 

forKids-icon

Paslaugos teikiamos Vilniaus mieste

Aprašymas

Koldūnai su mėsa

Koldūnai su mėsa yra bene nuostabiausias komforto maistas, kai norisi ne tik pavalgyti, bet ir pasijusti geriau. Plonos tešlos, įdaryti puikiu įdaru jie net ir prastą dieną paverčia bent truputėlį geresne.

Tai patiekalas, kuris patinka įvairios kartos žmonėms: vyresnieji prisimins naminius koldūnus, kuriuos su meile ruošdavo mama ar senelė, o mažieji mielai suvalgys porciją šio gardaus maisto grįžę iš mokyklos ar darželio. 

Turbūt teko pastebėti, kad parduotuvių šaldikliuose yra nemažai pasirinkimo. Kalbame apie tai, kaip atskirti, kurie koldūnai bus skaniausi ir rekomenduojame keletą padažų prie šio patiekalo.

Naminiai koldūnai su mėsa, kaip išsirinkti?

Kai rinkoje yra tiek daug variantų, rasti geriausius šaldytus koldūnus gali būti nelengva. Kaip atskirti puikius koldūnus nuo tiesiog koldūnų? Na, pirmiausia atkreipkite dėmesį į jų sudėtį: mėsos įdaro turėtų būti gausu, o jis pagamintas paprastai. Malta mėsa, svogūnai, aliejus ir prieskoniai yra tai, ko reikia patiems gardžiausiems koldūnams.

Naminiai koldūnai su mėsa dažnai gaminami labai paprastai: tešlai reikia tik miltų, vandens ir druskos. Natūralumo bei sveikos alternatyvos šaldytiems gaminiams ieškome ir mes  „Rojaus obuolių“ gamyklėlėje, todėl gaminame koldūnus taip, it gamintumėte juos patys namuose.

Sudėtyje nerasite jokių dirbtinių priedų ar skonio stipriklių, todėl produkcija drąsiai mėgautis gali ir vaikai.

Koldūnai su mėsa internetu už gerą kainą

Ar žinojote, kad pirkti koldūnus bei kitus natūralius ir kokybiškus pusgaminius galite internetu? Vos keli mygtukų paspaudimai ir užsakyti produktai keliaus tiesiai pas jus į biurą, namus, o gal svečius. Prekes pristatome visame Vilniaus mieste.

Koldūnus paruošti labai paprasta: į verdantį pasūdytą vandenį suberkite pakuotės turinį ir virkite apie 10 minučių. Juos patiekti galite taip, kaip tik leidžia jūsų vaizduotė. Paprasčiausias būdas yra jais mėgautis pagardinus grietine, tačiau rekomenduojame išmėginti šį tą naujo: pievagrybių padažą, sūrio pagardą arba grietinę, sumaišytą su sojų padažu. Internete galite rasti galybę padažų receptų, todėl rekomenduojame juos išbandyti, kai įprasta grietinė pabos. 

Sudedamosios dalys:

Tešla (KVIETINIAI miltai, vanduo, ciberžolė, joduota druska);
Įdaras (malta kiaulienos mėsa, svogūnai, saulėgrąžų aliejus, prieskoniai, joduota druska).

Maistinė vertė (100 g/ml)

Energinė vertė – 199,66 Kcal
Riebalai – 5,79g.
Sočiosios riebalų rūgštys – 1,36g.
Angliavandeniai – 25,47g.
iš jų cukrų – 0,97g.
Baltymai – 11,45g.
Druska – 0,55g.
Skaidulinių medžiagų – 2,17g.

Alergenai

Sudėtyje yra: glitimo turinčių javų, pieno ir pieno produktų (įskaitant laktozę), kiaušinių.

Paruošimas

Sudėti koldūnus į pasūdytą verdantį vandenį ir virti iki 10 min.

Laikymo sąlygos

-18°C

Pakuotė

Polietilenas/Popierius

Gamintojas

UAB „Rojaus obuoliai“, Lietuva.

AprašymasSudedamoji dalisMaistinė vertėPapildoma informacijaGamintojas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *